A megrendelt parfümök kiszállítása, az Őnőkkel egyeztetett címre, DÍJTALAN!

Minden parfüm mellé iIllatmintát adunk ajándékba!

  • image0
  • image1
  • image2
  • image3
  • image4
  • image5
  • image6
  • image7
  • image8

Garancia

Termékgarancia.

Áruházunk kizárólag eredeti parfümöket forgalmaz, ezért 100%-os visszavásárlási garanciát vállalunk az összes általunk forgalmazott termékre. Amennyiben valamilyen oknál fogva nincs megelégedve a kiszállított parfümmel, jelezze ügyfélszolgálatunknak. Munkatársaink tájékoztatni fogják a további teendõkrõl. Amennyiben nincs megelégedve a kiszállított parfüm minõségével, vagy az áru sérûlten érkezik kérjük értesítse ügyfélszolgálatunkat, ha kell cseréljük vagy visszavásároljuk a kiküldött terméket.

 

Áraink, számlázás.

Áraink a 27% általános forgalmi adót tartalmazzák!
A kiszállított csomagok minden esetben tartalmazzák a nyugtát, vagy kérésre, az ÁFÁ-s számlát!
Áraink tájékoztató jellegûek, a beszerzési árak függvényében változhatnak, de a megrendelt parfümök ára a vásárló számára változatlan marad. 

 

A vásárlástól való elállás joga:

Az Európai Unióban a fogyasztókat megilleti a jog, hogy az interneten megrendelt, illetve a nem üzletben vásárolt (például telefonon vagy csomagküldő szolgálattól rendelt, illetve házaló ügynöktől vett) termékek megvételétől elálljanak. A 2014. június 13-a után vásárolt áruk esetében erre már 14 napig van lehetőségük.

A 14 napos gondolkodási idő a megrendelt áruk átvételétől veszi kezdetét. Ha a kéthetes időszak utolsó napja munkaszüneti napra esik, a gondolkodási idő az ezt következő munkanapon jár le. Önnek ezen az időszakon belül minden további nélkül joga van ahhoz, hogy bármilyen okból meggondolja magát a vásárlást illetően. Ha élni kíván ezzel a joggal, és eláll a vásárlástól, arról egyértelműen tájékoztatnia kell az érintett kereskedőt. Ezt megteheti fax vagy e-mail üzenet formájában, de akár úgy is, hogy postai úton visszaküldi a terméket, és ahhoz írásos nyilatkozatot mellékel. Nem elég csak az árut visszajuttatni a feladónak. A kereskedőknek kötelező a vásárlástól való elállás jelzésére külön formanyomtatványt biztosítaniuk a fogyasztóknak, ám Ön nem köteles ezt használni nyilatkozatához.

A szabályok szerint a kereskedőnek a vásárlástól való elállásról szóló értesítés kézhezvételétől számítva 14 napon belül vissza kell térítenie az áru vételárát, feltéve hogy az áru vagy a visszaküldést igazoló bizonylat hozzá megérkezett. Ha Ön szállítási költséget is fizetett, a kereskedőnek a vételáron felül azt is meg kell térítenie az Ön részére. Ha viszont Ön nem szokványos postai kézbesítést (pl. gyorsfutár-szolgáltatást) kért, a kereskedő felszámolhatja annak többletköltségét. Ebben az esetben Önt terheli a szállítási költség az áru visszaküldésekor. Nagyméretű áruk (például háztartási berendezések) esetében a kereskedőnek a visszaküldés költségének legalább a becsült összegét közölnie kell Önnel. Miután Ön a kereskedőt értesítette arról, hogy el kíván állni a vásárlástól, 14 napja van az áru visszaküldésére.

Nézzen utána, hogy a kereskedő előzetes tájékoztatása alapján Önnek kell-e viselnie a gondolkodási időn belül visszaküldött áru szállítási költségeit. Ha nem, akkor a költségek a kereskedőt is terhelik. Ha házaló ügynöktől vásárol nagyméretű árut, amelyet közvetlenül ki is szállítanak Önnek, akkor az érintett kereskedőnek saját költségén kell azt elszállíttatnia, amennyiben Ön eláll a vásárlástól.

 

Kipróbálhatjuk-e a terméket az elállási idő alatt?

Természetesen igen, hiszen pontosan ez az elállási jog lényege, hogy a 14 napos határidő alatt megbizonyosodhassunk arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére, tehát a csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jogunk elvesztéséhez [kivéve zárt csomagolású egészségvédelmi, higiéniai termékek, hang-, illetve képfelvétel (CD és DVD lemezek), számítógépes szoftver esetében]. Fontos tudni ugyanakkor, hogy ha a terméket nem csak kipróbáltuk, hanem ezen felül is használtuk, akkor a termék ebből fakadó értékcsökkenésért felelősséggel tartozunk a vállalkozás felé. 

 

Személyes adatainak védelme.

Személyes adatait bizalmasan, és az 1992. évi LXIII., valamint az 1998 évi VI. adatvédelemrõl szóló törvény figyelembe vételével kezeljük. Ezeket az adatokat csak a rendelések azonosítására és a szállítások lebonyolítsára használjuk, harmadik fél számára nem adjuk ki.
Ön bármikor kérheti személyes adatainak törlését az áruház adatbázisából.
 A jelen oldalon nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk), az egyes tartós használatra rendelt termékek kötelezõ jótállásáról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, illetve a távollévõk között kötött szerzõdésekrõl szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezései valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, és az információs társadalommal összefüggõ szolgáltatások egyes kérdéseit szabályozó 2001./CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. 

 


 
Namina Bt.
Székhely: 1027 Bp. Bem József u. 6.
E-mail: shop@illatarzenal.hu
Telefonszám: 06-30-538-3787

 

Top